Jukola 2.etp (18/06/2016)
Category: Konkurranse
Country: Finland
Distance: 14.2 km
Time: 76:26
Diggbart å få løpe natt igjen på de store stafettene, etter et par år som avslutter og nest-avslutter. Har en god feeling i forkant.

Får et perfekt läge av Carl Petter, som drøyt nr 30 og 2.30min bak tet. Lusker meg ut noen sekunder bak Jarkko og får en trivelig reise gjennom grønten mot 1.post. Kjører solo i det første gaflede partiet og tar igjen en del lag allerede inn mot 3.post. Fortsetter den gode starten inn mot det neste gaflede partiet, og selv om det var smålurt og noe lukting fram mot 4., fløt alt på videre i gå kok.

Går på en liten krok til 7.post i klassisk retningsfeil på natta, men styrer inn fint. Stor respekt for 9.posten og tripper oppover og får den fint. Litt krøll i ringen på 12.post og noe sliten på runding. Hører at vi er noe bak Olle, som jeg antok ledet da jeg ikke hadde sett han noe, på en plassering rundt 20(?). Ligger litt bak i klynga for å samle litt krefter, men blir noe passiv og bommer ca. minuttet på 16.post. Lar ikke det påvirke videre innsats og etter å ha klemt gelen på veg opp mot TV-posten på 17.post, kan jeg trykke på bedre mot 19. Har initiativet i gjengen og tar igjen en klynge til inn i posten. Er nå ganske mange sammen, og det er stort sett å bare ligge med klynga inn. Er litt sprekere mot slutten og kan sette plasseringene 5, 1 og 2 på de tre siste strekkene. Ikke verst :)

Utrolig kult å få til en slik stafett sammen med gjengen!
Show comments (0)
 
Jukola 2.etp (18/06/2016) Jukola 2.etp (18/06/2016)